Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Zeven sluiers van de liefdesrelatie

In dit gratis webinar neemt Esmeralda je mee in wat 'het doen van de zeven sluiers' precies inhoudt. 

Esmeralda ondersteunt al jaren vrouwen in hun proces van bewustzijnsontwikkeling waarin liefde het centrale thema is. Met haar partner André heeft zij twee keer het proces van de zeven sluiers doorlopen en hebben zij in 2020 een online training gelanceerd 'De zeven sluiers van de liefdesrelatie', waar inmiddels al meer dan 50 stellen aan mee hebben gedaan. Deze groepstraining start opnieuw op 14 februari 2024.

Als je twijfelt of het doorlopen van de zeven sluiers samen met jouw liefdespartner iets voor jullie is, schrijf je dan via het bovenstaande registratieformulier in voor het webinar op
09 januari a.s. van 20 tot 21 uur. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Algemeen - zeven sluiers
Door het volgen van de zeven sluiers geef je elkaar, als nieuw of bestaand stel, de ruimte om bewustzijn te zetten op jullie intieme en seksuele relatie, waar dit onderdeel ook een spiegel zal zijn voor de rest van jullie relatie. Op een vertraagde manier, sluier voor sluier, ga je ontdekken of je als nieuw stel bij elkaar past of, wannneer je al langer bij elkaar bent, ga je je verdiepen op het pad van de INTIMITEIT en SEKSUALITEIT.

Het uiteindelijke doel is om het seksuele gebied te verbinden met het hartgebied. Door de hechting die daardoor ontstaat, ga je de seksuele verbinding op een hele andere manier ervaren. Stellen die de zeven sluiers doen verbazen zich steeds maar weer, wat de VERTRAGING & VRIJWILLIGE BEGRENZING hen oplevert. 

Ben je nieuwsgierig naar de zeven sluiers en ben je op zoek naar meer informatie, schrijf je dan ook in op de mailinglijst om de gratis video-serie ‘3 Tipjes van de sluiers’ te bekijken. Daar maak je kennis met Esmeralda en krijg je ook een inkijkje hoe zij met haar partner André de online training ‘De zeven sluiers van de liefdes relatie’ vorm en inhoud hebben gegeven.


Presentatie - Esmeralda Heij

​Vrouwen met LEF is het bedrijf van Esmeralda Heij. Zij ondersteunt en begeleidt vrouwen die met meer LEF en bewustzijn het leven aan willen gaan. Dit is een proces dat altijd over (zelf)liefde gaat. Esmeralda doet dit door het aanbieden van online trainingen en offline activiteiten.

Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op
 www.vrouwenmetlef.nu.

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek