dinsdag
19
december
20:00 CET
AANMELDING WEBINAR BEVESTIGEN


Het geheim van de Zeven Sluiers​​​​​​​In dit informatieve webinar gaat Esmeralda in gesprek over de Zeven Sluiers met Reinoud Eleveld, de Taoleraar die het eeuwenoude Taoïstische ritueel van de Zeven Sluiers in Nederland heeft geïntroduceerd. Een ritueel waar 10 jaar geleden nog niemand interesse in had, maar dat is nu wel anders. De Zeven Sluiers zijn hot en steeds meer liefdesstellen willen dit ritueel gebruiken ter verdieping van hun relatie. 

In dit webinar praten Esmeralda en Reinoud over wat de Zeven Sluiers precies inhouden, dat het serious business is om te doen en vertellen zij wat in hun ogen HET geheim van de Zeven Sluiers is. Esmeralda heeft ook een paar onverwachte vragen voor Reinhoud, dus het belooft een spontaan en interessant webinar te worden.

Ben je nieuwsgierig naar de zeven sluiers en ben je op zoek naar meer informatie, schrijf je dan ook in op de mailinglijst om de gratis video-serie
 ‘3 Tipjes van de sluiers’ te bekijken. Daar maak je kennis met Esmeralda en krijg je ook een inkijkje hoe zij met haar partner André de online training ‘De zeven sluiers van de liefdes relatie’ vorm en inhoud hebben gegeven.

PS Op 14 februari 2024 start Esmeralda samen met André een groepstraining en begeleiden zij 14 weken lang stellen die het LEF hebben om ja te zeggen tegen dit eeuwenoude ritueel.Meer informatie over deze training
vind je hier.
Presentatie - Esmeralda Heij

​Vrouwen met LEF is het bedrijf van Esmeralda Heij. Zij ondersteunt en begeleidt vrouwen die met meer LEF en bewustzijn het leven aan willen gaan. Dit is een proces dat altijd over (zelf)liefde gaat. Esmeralda doet dit door het aanbieden van online trainingen en offline activiteiten.

Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op
 www.vrouwenmetlef.nu.


​​​​​​​Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek