Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


​M I C R O D O S E R I N G  &  L I E F D E

- een krachtige combinatie

Microdoseren (MD) is een simpele, veilige en toegankelijke manier om op een 'andere' wijze te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Op dit moment is er in de wereld veel positieve aandacht voor het fenomeen microdoseren. De Netflix-serie How to change your mind van Michael Pollan is een daar een prachtig voorbeeld van.

Microdosering is daarmee ontzettend passend in het werk wat wij bij Vrouwen met LEF doen; namelijk vrouwen te ondersteunen op hun pad naar meer bewustzijn en daarmee in hun groei naar meer liefde.

Hoe werkt het?
In een periode van zes weken neem je om de dag een zeer kleine (micro) hoeveelheid truffels, met als doel een een transformatie naar een hoger bewustzijnsniveau (hogere kwaliteit van leven).

Wat het je op kan leveren is onder andere: 
  • meer rust
  • meer ontspanning
  • meer leven in het moment
  • meer focus op dat wat belangrijk is
  • meer creativiteit
  • meer inzicht in oude patronen.
Kiezen om te beginnen met microdoseren betekent dat je actief met jezelf aan de slag gaat. Voorwaarde voor succes is dat je 100% verantwoordelijkheid draagt voor je eigen leven.

Nieuwsgierig wat microdoseren voor jou kan betekenen?

Schrijf je dan via het bovenstaande registratieformulier in voor een van de
informatieve webinars waarbij Esmeralda je alle ins en outs over het microdoseren vertelt.
Presentatie - Esmeralda Heij

Vrouwen met LEF is het bedrijf van Esmeralda Heij. Zij ondersteunt en begeleidt vrouwen die met meer LEF en bewustzijn het leven aan willen gaan. Dit is een proces dat altijd over (zelf)liefde gaat. Esmeralda doet dit door het aanbieden van online trainingen en offline activiteiten.

Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op 
www.vrouwenmetlef.nu.

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek